fbpx
 • WORDPRESS
 • RESPONSIVE
 • SEO GEOPTIMALISEERD
 • SSL CERTIFICAAT

WEBDESIGN MET HELDER ONTWERP EN DE JUISTE UITSTRALING

Wij helpen grote en kleine bedrijven om meer uit hun website of webwinkel te halen door gebruik te maken van een helder functioneel design.Een goede website is niet alleen razendsnel, responsive op alle mobiele apparaten, maar heeft natuurlijk ook de juiste uitstraling.

Na een eerste telefonische kennismaking is het van belang dat je ons leert kennen. We nodigen jou dan ook van harte uit bij een van onze meeting-points in Laren of Amsterdam om onder het genot van een kop koffie kennis te maken.

Plan van aanpak

 • + 1. Strategische sessie

  Allereerst maken we een afspraak voor een strategische sessie. Tijdens deze sessie wordt er samen in meer detail naar de doelen en opbouw van de nieuwe website gekeken. Wat zijn de wensen? Wie is de doelgroep en wat is het uiteindelijke doel van de website en de verschillende pagina’s?
 • + 2. Wireframe

  Aan de hand van de sessie worden de wireframes ontwikkeld waarbij wij ons richten om alle informatie in de juiste structuur te zetten. Zo wordt het duidelijk waar de Call-to-Actions belangrijk zijn, waar en hoeveel tekst we moeten gebruiken en hoe de bezoeker door de website zal navigeren: we bepalen zo het geraamte van de website.
 • + 3. Design

  Zodra het structuur bepaald is, kan er gewerkt worden aan het ontwerp van de website. Van de meest belangrijke pagina’s wordt een compleet ontwerp gemaakt.Deze ontwerpen worden vervolgens aan je gepresenteerd. In de meeste gevallen zal er een aantal concepten gedaan worden op het ontwerp. Zodra het ontwerp definitief door jou is goedgekeurd, ontwikkelen we de website verder door.
 • + 4. Development

  Na goedkeuring op het design beginnen we met het ontwikkelen van de website. De eerste versie van de website zal worden geïnstalleerd op een testomgeving. In deze omgeving kunnen we alle functionaliteiten en workflow uitvoerig testen. Dit doen wij op basis van een checklist. We controleren de website op functionaliteit, snelheid en betrouwbaarheid.
 • + 5. Let’s go live!

  Nadat je zelf uitgebreid de website heb kunnen testen en alle feedbacks zijn verwerkt zal de website live gezet worden. Hierbij wordt standaard Google Analytics geïnstalleerd, ingericht en geactiveerd.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN NIEUW WEBDESIGN?

Wij helpen grote en kleine bedrijven om meer uit hun website te halen.

LET'S DO THIS